Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Sursa foto: ARCUB

În acest weekend, străzile din centrul Capitalei vor fi animate de cei peste 200 de artiști internaționali din Italia, Spania, Țările de Jos și Franța care vor performa în cadrul celei de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-FIT in the Street!

Mai multe detalii găsiți aici.

NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Organizatorii festivalului pregătesc o lume plina de imagini si sunete.

Vezi aici detalii despre NOSTALGIA.

O expoziţie temporară de fluturi exotici vii va putea fi vizitată, până pe 17 septembrie, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Află aici mai multe despre expoziție.

Sezonul de vară Art Safari Love Edition va avea loc în perioada 30 iunie – 10 septembrie 2023, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, şi va prezenta 4 expoziţii de artă românească clasică şi contemporană, plus artă internaţională de prestigiu.

Mai multe detalii despre Art Safari Love Edition găsiți aici.

Weekendul 1-2 iulie se anunţă a fi un weekend festiv la „Străzi deschise – Bucureşti” pe Calea Victoriei (între bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei, între orele 09:00 şi 23:00) şi în cartierul Aviaţiei – Strada General Ștefan Burileanu, între orele 09:00-21:00.

Mai multe detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.