Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere au ajuns în cinematografe! Comedii, tragi-comedii, drame sau thrillere, de această dată, patru noi titluri se văd pe marele ecran.

Comedia ”Carbon” este o producție regizată de Ion Borș, cu Dumitru Roman și Ion Vântu. În Moldova anilor 90, Dima, un șofer de tractor, decide să se înroleze în armată și să ia parte la războiul de la granița cu Transnistria alături de Vasea, un veteran al războiului din Afghanistan.

Pe drum spre front, descoperă un cadavru carbonizat care nu prezintă interes pentru nimeni, nici măcar pentru autorități. Dima și Vasea se hotărăsc să-i ofere o înmormântare cuvenită și pornesc într-o călătorie plină de aventuri și situații limită în încercarea de a afla identitatea celui decedat.

În cinematografe se vede și continuarea francizei ”Insidious: The Red Door”, cu Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne. Un film pt pasionatii de drame horror thriller.

În ”Insidious: Ușa roșie”, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Pentru a-și înfrânge demonii odată pentru totdeauna, Dalton și Josh, trebuie să meargă mai mult decât oricând în “Lumea de dincolo”, confruntându-se cu trecutul întunecat al familiei lor și cu demoni noi și înfricoșători care se ascund în spatele ușii roșii.

”In bătaia focului” este o producție regizată de Christian Petzold, cu Thomas Schubert, Paula Beer, Enno Trebs, Langston Uibel și Matthias Brandt.

Aflăm o poveste de vară despre nesiguranță și promisiuni neîmplinite de iubire, aparențe și prejudecăți, pierdere și regăsire într-un grup de prieteni care-și petrec vacanța la malul Mării Baltice, în timp ce pădurea din jurul lor arde.

Leon şi Felix plănuiesc să-și petreacă vara în casa de vacanță a familiei lui Felix, în pădurile de pe litoralul Mării Baltice. Cei doi prieteni vor să şi lucreze, dar vacanța lor ia o întorsătură neașteptată: casa este deja ocupată de misterioasa Nadja și iubitul ei salvamar, Devid. Emoțiile se aprind si se amesteca. Apar sentimente de fericire, poftă de viață și iubire, dar și gelozii, resentimente și tensiuni. Între timp pădurile ard. Și în scurt timp, flăcările devin amenintatoare.

Anul acesta, filmul ”În bătaia focului” a câștigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Berlin.

”Piloți de raliu” este o animație pentru familie, cu Chloe Bennet, J.K. Simmons, Sharon Horgan, John Cleese și Catherine Tate.

Pentru a salva casa bunicii sale și tot satul, un animăluț simpatic, dar foarte lent, trebuie să-și depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa Drumul Mătăsii.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.