Intervenţie în cazul unui copil căzut în râul Dâmboviţa

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov/arhiva

O fetiţă care a căzut în Dâmboviţa şi mama ei, care a sărit în apă pentru a o salva, au fost scoase din râu de poliţiştii sosiţi la faţa locului.

„La data de 12 iulie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 26 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 06.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiţă ar fi căzut în râul Dâmboviţa. Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au acţionat imediat şi au pătruns în apa râului, reuşind să scoată din apă pe fetiţă şi pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva”, informează DGPMB.

Poliţiştii le-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, ambele fiind cooperante şi conştiente.

Atât minora, în vârstă de aproximativ 3 ani, cât şi mama ei au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale suplimentare, arată sursa citată.

Din primele cercetări s-a stabilit că fetiţa ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în râu.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.