Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Cea mai așteptată premieră din franciza ”Misiune Imposibilă” este în cinematografe!

”Mission: Impossible 7: Răfuială mortală – partea întâi”, regizată de Christopher McQuarrie este o producție de aproape trei ore, distribuită în cinematografe de RoImage, care merită văzută și pentru care, la 61 de ani, Tom Cruise s-a pregătit ca un adevarat atlet.

Potrivit criticilor, al şaptelea film ”Mission: Impossible” prezintă o mare calitate, și anume, absenţa timpilor morţi. De la canalele din Veneţia, la vârfurile munţilor şi trecând prin Roma şi Abu Dhabi, personajul Ethan Hunt (jucat de Tom Cruise) participă la curse de urmărire cu maşini şi execută cascadorii spectaculoase.

El trebuie să se lupte cu o inteligenţă artificială scăpată de sub control, care ameninţă omenirea. Pentru asta, alături de echipa sa, va începe o cursă mortală în jurul globului.

La 27 de ani după premiera primului film din serie, noul lungmetraj ”Mission: Impossible – Dead Reckoning”, filmat în patru zone diferite ale lumii, este primul din această saga care va fi lansat în două părţi: prima, acum, iar cea de-a doua în vara anului viitor.

Tom Cruise și-a făcut singur cascadoriile pentru ultimul film „Mission Impossible”. Pentru saltul cu motocicleta de pe o faleză înaltă de 1.200 de metri, o cădere liberă, urmată de deschiderea paraşutei la doar 150 de metri deasupra solului, actorul a cerut ca scena să fie filmată în şapte duble.

În film, personajul Ethan Hunt este însoţit de echipa lui obişnuită, din care nu lipsesc piratul cibernetic Luther (Ving Rhames) şi complicele său Benji (Simon Pegg), cărora li se alătură o nouă colaboratoare, Grace.

În noua producție îi mai vedem pe Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff si Hayley Atwell.

Producţia noului film a fost perturbată şi de pandemia de COVID-19, iar acum #RamaneDeVazut dacă va fi un succes de box-office.

Franciza Mission Impossible este una dintre cele mai profitabile din istoria celei de-a şaptea arte, obţinând încasări de peste 3,5 miliarde de dolari după lansarea primului său film, în 1996, regizat de Brian de Palma.

Începând cu ”Mission: Impossible – Rogue Nation” din 2015, regia filmelor din această serie cinematografică este semnată de Christopher McQuarrie, care a colaborat cu Tom Cruise şi anul trecut, în calitate de scenarist, la producţia Top Gun: Maverick.

Filme și seriale pline de acțiune sunt de găsit și pe platforma de streaming Netflix.

Poți începe cu The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2, Bird Box Barcelona, o extensie a universului care a captivat în 2018 sau They Cloned Tyrone, un film polițist unde John Boyega, Jamie Foxx și Teyonah Parris fac un trio inedit în fața unei conspirații guvernamentale.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Lincoln Lawyer: Sezonul 2 Partea 1, Unknown, un serial documentar cu patru părți, care spune povești captivante despre explorarea unor uluitoare teritorii necunoscute; și WHAM!, unde George Michael și Andrew Ridgeley retrăiesc momente-cheie din anii ’70 până în anii ’80, perioada de glorie a trupei.

În plus, filmele Ad Astra, Bohemian Rhapsody, Gone Girl, The Revenant și Top Gun sunt și ele pe platformă. Daca nu le-ai vazut deja, adaugă-le în listă!

Acestea sunt titlurile Netflix și premiera din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.