Se deschide Piața Norilor

Sursa foto: Daniel Băluță/facebook

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, inaugurează, la această oră, noua Piață a Norilor, din Cartierul Tineretului.

După 20 de ani, în care Piața Norilor s-a aflat în locație de gestiune, în urmă cu doi ani de zile, ea a fost preluată în administrare de către Consiliul Local al Sectorului 4.

Investiția realizată vizează crearea de condiții normale, moderne, atât pentru producătorii care vin să își vândă marfa, cât și pentru cetățenii care își fac cumpărăturile în Piața Norilor.

„Cred că astăzi dovedim, încă odată, că se poate. Se poate să sprijinim agricultura românească. Se poate să sprijinim producătorii români, oferind condiții normale, le pot numi, pentru a veni în punctul în care comercianții se întâlnesc cu cetățenii. Ne interesează foarte mult să stimulam acest patriotism economic. Totodată demonstrăm că se poate. Se poate să schimbăm cartiere.

Această piață a fost în locație de gestiune timp de 20 de ani. Douăzeci de ani în care nu s-a întâmplat absolut nimic. Sunt extrem de bucuros că am preluat-o (Consiliul Local), și, într-un an și jumătate – doi, această locație s-a schimbat fundamental”, a declarat Daniel Băluță.

Piața Norilor beneficiază, acum, de o clădire nouă, modernă și sigură, autorizată ISU, cu locuri de parcare, cu facilități atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători. Legume și fructe proaspete, brânzeturi, carne și preparate din carne, pot fi cumpărate direct de la producători români, de la cele 70 de tarabe și în cele 12 spații comerciale amenajate la etajul 1 al clădirii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.