Ștranduri și piscine unde poți să te răcorești, în București

Constatam in fiecare vara ca Bucurestiul este amplasat prea departe de mare si de munte. Cum rezistam cupolelor de foc ce se succed din ce in ce mai des? Aducem strandul si piscina mai aproape, iata cateva recomandari:

Piscina Floreasca, B-dul Mircea Eliade nr16

Amplasata in Gradina cu acelasi nume, este oaza de verdeata dintre Primaverii si Dorobanti. Programul de funcţionare este de luni până duminică, în intervalul orar 10:30 – 18:00, cu excepţia cazurilor în care în cadrul complexului se desfăşoară evenimente private.

Tarifele sunt urmatoarele: Luni – Vineri: 60 lei copii (3-12 ani), 80 lei adulți. Sâmbătă – Duminică și zile sărbători legale: 80 lei copii (3-12 ani), 100 lei adulți. Tariful de acces include șezlong și umbrelă. Se aplica reducere 15 lei cu 7Card. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Mai multe detalii: https://gradinafloreasca.ro/piscina/

Strandul Copiilor Vacaresti, str Pridvorului 25. Program de functionare zilnic in intervalul orar 09 – 19. Prețul intrării este de 60 lei în weekend și 50 de lei în timpul săptămânii.

Summer Park Ștrand Berceni, sector 4, Aleea Ulioara nr 6 / Strada Izvorul Oltului nr 5

Program de functionare: L- D – 8 – 20. Tarife: Luni – Vineri – Copii (5-12 ani) 20 lei, Adulți 30 lei. Sambata si duminica – Copii (5-12 ani) 30 lei, Adulți 40 lei. Copiii sub 5 ani beneficiază de gratuitate.

Magic Place Aqua Park are două locații, Magic Place Aqua Park Crângasi și Magic Summer Waves, în Drumul Taberei.

Magic Place Aqua Park Crângași (fost Strand Dâmboviţa): Sos. Virtuții, numărul 55.

Magic Summer Waves (fost Strand Moghioroş): Drumul Taberei, numărul 115.

Retinem din oferta bazin semi-olimpic si culoare de inot, piscine cu valuri, piscine pentru copii, șezlonguri, spații amenajate cu nisip și iarbă, spații de joacă și multe altele.

Tarife: de luni până vineri – copii (3 – 7 ani) – 20 lei, adulti 50 lei, weekend si sarbatori legale: copii (3 – 7 ani) – 30 lei, adulti 75 lei. Abonamentele all season: copii 250 lei, adulti 750 lei. In tarif este inclus atat sezlongul cat si programele de divertisment: aquagym, zumba, concerte etc.

Strandurile sunt deschise zilnic intre orele 9 – 19:30.

Piscina Daimon, Strada Piscului nr. 10;

Amplasată în apropierea Parcului Tineretului și Parcul Lumea Copiilor, este deschisa zilnic in intervalul orar 9 – 19. Preturi: Luni-Vineri: 100 lei/adult ; 80 lei /copil, Sambata-Duminica si Sarbatori legale 150 lei/adult ; 100 lei/copil. Copiii cu varsta pana la 3 ani , au acces gratuit.

In apropierea Bucurestilor sunt cateva obiective populare:

Water Park Otopeni, Calea București nr. 255 A. Program zilnic de functionare 10 – 20. Tarife: copii sub 3 ani gratuit, luni – vineri copii (sub 1,40 m) – 45 lei, adulti 75 lei, weekend si sarbatori legale copii 60 lei, adulti 95 lei.

Divertiland – strada Divertismentului nr.1, Autostrada A1 Km13, Chiajna – Ilfov este unul dintre cele mai mari aquapark-uri din București, unde poți găsi tobogane, plaje amenajate, locuri de iarbă verde, vestiare, umbrele și șezlonguri. Tarife: luni vineri copii (3 – 10 ani)- 50 lei, adulti 85 lei, weekend si sarbatori legale: copii 70 lei, adulti 105 lei.

Therme este unul dintre cele mai cunoscute parcuri acvatice pentru bucureșteni. Programul de functionare este de L- V 10 – 23, S – D – 9 – 23. Bilete sunt diferentiate pe zonele de interes si pornesc de la 39 lei pentru copii (3 – 14 ani) in zilele lucratoare pana la 115 lei adulti in weekend si sarbatorile legale.

Pentru zilele caniculare sunt amplasate, în mai multe puncte din Capitală, corturi anticanicula. Cel mai bine este sa nu aveti nevoie, sa puteti gestiona individual vipia verii din orasul lui Bucur.

In memoriam:

Ștrandul Giulești, Calea Giulesti 240

Ștrandul Tineretului (fost Strand Kiseleff) – strada Primo Nebiolo, în sectorul 1. A fost construit in 1929 si considerat, in perioada inbterbelica, cea mai mare baza sportive din Bucuresti si cel mai mare strand din Europa. Avea 200 de cabine si 14 mii mp de plaje cu nisip.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.