SuperLiga: FC Voluntari – FC Botoșani 2-1! Merloi a decis primul meci al zilei!

FC Voluntari a reușit să câștige meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, în prima etapă din noul sezon al SuperLigii.

Ilfovenii au început în forță partida și puteau deschide scorul în primul minut, însă Nemec a finalizat dezamăgitor. Moldovenii au replicat și au lovit bara transversală, în minutul 28, prin lovitura liberă executată de Florescu.

Nemec s-a dovedit a fi ghinionistul primei reprize, după ce a ratat și de la 11 metri. Ducan i-a ghicit colțul, iar slovacul nu a putut transforma lovitura de pedeapsă obținută de Merloi.

Repriza a doua le-a aparținut aproape în totalitate ilfovenilor. Merloi a deschis scorul în minutul 54, la capătul unei acțiuni colective. Tot decarul ilfovenilor a marcat și 5 minute mai târziu.

Moldovenii au redus din diferență în minutul 88, printr-un autogol al lui Armaș, însă nu au putut să evite eșecul. În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 3, în timp ce FC Botoșani este poziția a treisprezecea.

Ambele formații și-au schimbat antrenorul înaintea startului noului sezon. De la Voluntari a plecat Liviu Ciobotariu și au fost instalați principalul de facto Ilie Poenaru și Marin Dună, deținător de Licență Pro.

La FC Botoșani este o situație identică. Marius Croitoru a revenit la echipă după doar un an, dar, pentru că nu are Licență Pro, în acte apare antrenor principal Mihai Ciobanu.

Ultimul meci al primei etape din SuperLigă, dintre Dinamo și Universitatea Craiova, are loc la 21:30.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.