”Pe pielea ta” cu Alb Negru, Ralflo și Rareș

captura video

Trupa Alb Negru implineste anul acesta 10 ani de activitate. Andrei Ștefănescu și Kamara se intalnesc cu fanii la WeLoveMusic – Festival de la Râmnicu Vâlcea.

Alb Negru vine cu o noua surpriza: “Pe pielea ta” este piesa pentru care cei doi colaboreaza din nou cu Ralflo și Rareș.

Trupa Alb Negru revine cu o piesă nouă realizata împreună cu Sprint Music și un videoclip regizat de Silviu Mindroc.

”Piesa <Pe pielea ta> s-a născut mai întâi din mâna lui Ralflo care mi-a prezenat o linie melodică cu niște versuri, mi-a plăcut foarte mult, m-am așezat lânga el, m-am gândit și în două ore am făcut versurile piesei uitându-mă cum trece lumea pe lângă noi doi, stând la o terasă, așa cum am făcut de altfel și la <Mi-e sete de tine>, când am cutreierat centrul vechi cu Rareș, așa am făcut acum cu Ralflo. Am ieșit cu el, ne-am așezat la o terasă și m-am uitat la lumea din jurul meu și am scris. Linia melodică de la strofe eu am făcut-o, producția muzicală și refrenul l-a făcut Ralflo iar eu am făcut versurile.

Piesa este scoasă din Studio 94, un studio cu care eu colaborez cu mare drag, și anume studioul lui Ralflo și al Leei. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu Ralflo la această piesă și bineânțeles să o interpretăm împreună cu alți doi fantastici, Rareș și Andrei care au adus o culoare în plus acestei frumoase piese. Timp de un an  și jumătate am fost doar Alb Negru dar până la urmă am revenit la formula Alb Negru feat Ralflo și Rareș.. Îi mulțumim lui Epic Julius @Midiots pentru Mix-Master și de aseemenea, îi mulțumim lui Silviu Mândroc pentru un videoclip excepțional, realizat într-un timp extraordinar de scurt, un adevărat profesionist. Mulțumim Marius Chină pentru susținere și sperăm să iasă hitul ăla mare! Ne-am întors deși nu am fost plecați nicăieri! Singura trupă care nu s-a despărtit de 19 ani incoace, Alb Negru!”, spune Kamara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.