Curățenie generală în Sectorul 5

Sursa foto: Primaria Sectorului 5/facebook

În Sectorul 5 a început curățenia generală. Aceasta se va desfășura până la mijlocul lunii august, de Sfântă Măria. Piedone a împărțit sectorul în 20 de zone, care vor fi gestionate de tot atâția mini-primari, adică directorii din Primăria Sectorului 5, dar și city-manager-ul Rareș Hopincă și viceprimarul Constantin Melnic, care vor fi pe teren.

Lucrătorii Societății Salubrizare S.A., deținută de Consiliul Local al Sectorului 5, vor interveni 24 de ore din 24 pentru a face curățenie, mai întâi pe străzile secundare, în spatele blocurilor, iar, mai apoi, pe marile bulevarde. Vor fi ridicate și mașinile abandonate pe domeniul public.

„Vom face o curățenie generală, în special în spatele blocurilor, pe străzile lăturalnice. După care, vom intra pe marile bulevarde, cu spălat trotuare, degajări la rigolă.
De astăzi, intrăm 24 din 24, ne scuzați dacă deranjăm, dar nu vom face zgomot, pe timp de noapte, 24 din 24 Salubrizare S.A. Sector 5 va interveni și vom face această curățenie generală”, a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Piedone a făcut apel la cetățeni să scoată deșeurile voluminoase, inclusiv cele electronice, electrocasnice, pentru a fi ridicate de către Societatea de Salubrizare din Sectorul 5. Totodată, el le-a cerut cetățenilor să semnaleze copacii care prezintă pericol pentru oameni sau pentru mașinile parcate, pentru a fi toaletați.

„Fac un apel către dumneavoastră, dragi locuitori ai Sectorului 5, ca, în această perioadă, la fiecare sfârșit de săptămână sau și în cursul zilei, când vom trece, să scoateți ce aveți în casă de aruncat – canapele, mobilier, deșeuri, inclusiv deșeurile electronice și electrocasnice, pe care noi le vom sorta și le vom duce la reciclare și la casare. În același timp, tot o societate a Primăriei – AS S.A., va începe îndepărtarea crengilor și copacilor uscați.

Vă rog, dragi cetățeni, să informați lucrătorii de la societatea comercială a Primăriei și să le arătați, dacă cumva au scăpat sau nu văd o creangă. Să îndepărtăm pericolul crengilor uscate, care pot cădea pe mașini și deasupra trotuarelor, locurilor de joacă, acolo unde copiii noștri și cu bunicii își desfășoară activitatea”, le-a cerut Piedone locuitorilor Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.