21 de intersecții importante din București vor avea sisteme noi de semaforizare!

Conform portalului electronic de achiziții publice, SEAP, Primăria Capitalei a lansat procedura pentru semaforizarea a 21 de intersecţii intens circulate din București.

Intersecțiile și trecerile de pietoni pentru care Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să achiziţioneze servicii pentru lucrări de semaforizare sunt situate în zone precum Bd. Iuliu Maniu, Calea Dorobanţilor, Şoseaua Mihai Bravu, Drumul Taberei, Bd. 1 Mai.

Valoarea totală estimată a investiţiei este de 13.068.296,6 lei fără TVA, iar termenul limită până la care operatorii economici interesaţi pot depune oferte este 4 august 2023.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 40%, experienţa profesională a specialiştilor 25%, organizarea şi metodologia 20%, iar perioada de garanţie a lucrărilor 15%.

Contractul este împărţit în două loturi. Lucrările de semaforizare pentru intersecţiile şi trecerile de pietoni din Sectorul 6 sunt estimate la 6 milioane de lei, iar cele pentru sectoarele 1, 2, 3 şi 4 la 7 milioane de lei.

Cei interesați pot consulta anunţul de pe  SEAP accesând link-ul: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100188792.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.