Evenimente de neratat, în acest weekend, în București

Cea de-a treia ediţie a festivalului Asian Food Fest va avea loc, de vineri până duminică, în Parcul Titan din București.

Peste 15 țări asiatice își vor expune preparatele cu care se mândresc și pe care le gătesc extraodinar de bine

Asian Food Fest este un festival dedicat iubitorilor de mâncare exotică și îndrăgostiți de cultura asiatică.

În programul evenimentului sunt cuprinse şi competiţii culinare pentru bucătarii amatori, dar şi sesiuni de „live cooking”, concertele în aer liber si workshop-uri inedite.

Vezi aici programul festivalului Asian Food Fest

Maraton de concerte în Sectorul 3

Stagiunea Muzicală Estivală din Parcul Al. I. Cuza, ediția XVIII, începe pe 21 iulie și se încheie pe 17 septembrie.

Stagiunea Muzicală Estivală este un eveniment cu și despre muzică, un maraton de 27 de concerte, care au loc la fiecare sfârșit de săptămână, vinerea, sâmbăta și duminica de la ora 20:30, la foișorul de piatră de pe aleea principală a Parcului Al. Ioan Cuza din Sectorul 3.

Accesul publicului la concertele din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale este liber.

Vezi AICI Programul Stagiunii Muzicale Estivale 2023

Iubitorii sportului sunt asteptati la competiţia FIBA 3×3 Nations League – Liga Naţiunilor la baschet 3×3, categoria de vârstă sub 21 ani.

Evenimentul are loc între 21 și 23 iulie la ParkLake Shopping Center, în intervalul orar 14.00 – 21.00, pe terenul amenajat la parter, în zona Main Square, iar accesul spectatorilor este liber.

Mai multe detalii gasiti aici

Până pe data de 17 septembrie, în Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7. în fiecare săptămână, de joi până duminică, Primăria Capitalei, prin CREART, organizează proiecții de filme românești și internaționale, concerte acustice, spectacole și sesiuni Q&A cu personalități din industria cinematografică din România.

Vezi aici programul

„Străzi deschise” aduce un nou weekend pietonal în Bucureşti, cu spectacole de teatru, numere de acrobaţie şi ateliere între 21 şi 23 iulie, pe Calea Victoriei.

Afla AICI Programul artistic „Străzi Deschise” |  weekendul 21-23 iulie 2023

„Simfonia Apei”, spectacolul de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane din centrul Capitalei, revine în acest weekend, cu un nou show multimedia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.