VIDEO – Cristian China Birta: „Am discutat cu Beth Hart astfel încât să fie prezentă și la ediția de anul următor”

Pe Valea Lotrului, la Brezoi, în Județul Vâlcea, se desfășoară cel mai mare festival de blues din sud-estul Europei – cea de-a 5-a ediție a Open Air Blues Brezoi.
40 de formații și artiști din toată lumea concertează la Brezoi în aceste zile.

Cristian China Birta, directorul de comunicare al evenimentului a fost invitatul Adelinei Tocitu, în ediția specială a emisiunii De10xRomânia din 21 iulie, care ne-a spus că au avut loc primele discuții cu celebra Beth Hart pentru ediția din anul 2024.

„Marți am văzut-o a 12-a oară live. La fel s-o ridicat părul pe mine, atât de tare e Beth Hart. Lumea vine la Brezoi pentru Beth Hart și pentru ceilalți, iar acum a început să vină și pentru Eric Gales. Beth Hart este senzațională și este rezident artist la Brezoi. Deja am discutat cu ea cum are disponibil ca anul viitor să organizăm festivalul în funcție de asta. Cam atât de importantă este Beth Hart pentru noi, dar și Brezoiul pentru Beth Hart”.

Pentru anul viitor, organizătorii au in vedere dotarea campingului cu corturi, astfel încât să extindă capacitatea de cazare pentru perioada festivalului.
„Există dorința de oferi participanților corturi pentru zona de campare sau tiny house-uri, un fel de rulote mai dezvoltate. Cazarea la Brezoi este o problema, de aceea le recomand tuturor celor care vor să vină la Brezoi să facă rezervări din timp, să pregătească planurile din timp. Cei care vor se pot caza și la Călimănești și Vâlcea pentru că transportul este asigurat. Sunt variante de mobilitate”, a mai spus Cristian China Birta, în De10xRomânia.

Cea de-a 5-a ediția a Open Air Blues Brezoi a început marți, 18 iulie și se va încheia duminică, pe 23 iulie. În următoarele trei zilei, participanții se vor bucura de concertele susținute de Kaz Hawkins, Toronzo Gannon, Eric Gales, Daniel Nicole, Sugaray Rayford, Larry McGray și nu numai.
De asemenea, în această vară vor avea loc și ale evenimente în zonă, cum ar fi concerte de folk sau Târgul Lotrilor.

Emisiunea De10xRomânia poate fi ascultată zilnic, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.