In Capitală, vremea se va menţine călduroasă pe parcursul zilei de duminică, urmând ca luni să devină caniculară

Foto: Alina Decu

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că în Capitală, vremea se va menţine călduroasă pe parcursul zilei de duminică, urmând ca luni să devină caniculară.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 23.07 ora 09:00 – 24.07 ora 10:00, deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine călduroasă, cu disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală urmând a se situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18-20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

De asemenea, în intervalul 24.07 ora 09:00 – 25.07 ora 10:00, vremea va deveni caniculară, cu disconfortul termic în creştere şi un indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, trecător cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18-21 de grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informaţii, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.