VIDEO: Spectacol în derby-ul orgoliilor dintre FCSB și Dinamo

FCSB pornea drept mare favorită în eterna dispută cu Dinamo, valoarea lotului, bugetul și diferența de obiectiv indicându-i pe roș-albaștri drept favoriți.

Însă, că întotdeauna în disputele cu alb-roșii, orgoliul participării la derby atenuează diferențele valorice și îi motivează pe toți jucătorii, ceea ce s-a întâmplat și în această seară.

Jucătorii de la FCSB au intrat mai bine în joc și au dominat prima repriză, statistica (13 la 0 raportul șuturilor și 7 la 1 al cornerelor) fiind elocventă pentru dominarea exercitată de Coman și colegii săi, astfel încât cele două goluri marcate de Coman (min 30) și Olaru (min 35) au fost urmarea firească a desfășurării ostilităților.

Dinamoviștii au ieșit mai motivați la joc după pauză și au echilibrat disputa, cele doua echipe oferind o repriză secundă spectaculoasă, punctată de ocazii de gol la ambele porți.

Și, în vreme ce jucătorii FCSB-ului au tratat superficial ocaziile, dinamoviștii au reușit să puncteze prin Gregorio (min 83) la o fază la care portarul Târnovanu a scăpat din brațe o minge (o nouă gafă a portarului care ar trebui să fie viitorul goal-keeper al naționalei).

Până la urmă ambele echipe au respectat statutul acestui derby, atât FCSB cât și Dinamo oferind sectacol, reușite și fotbal de calitate într-un meci care a arătat atât calitățile cât și punctele nevralgice ale ambelor formații.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.