Atenție! Biletele pentru concertul Coldplay se vând pe piața neagră la prețuri mult mai mari decât cele oficiale!

Sursa foto: Coldplay/facebook

Biletele pentru concertul trupei Coldplay, de anul viitor, de la București, au fost puse deja în vânzare, însă prețurile sunt uriașe.  

Pentru că cererea este foarte mare, unii au pus în vânzare biletele la concertul din 13 iunie, pe site-urile de anunțuri. Prețurile sunt mult mai ridicate decât pe pagina IaBilet.ro.

De exemplu, o persoană din București vinde două bilete la concert cu suma de 4.000 de lei, dar nu s-au oferit mai multe informații cu privire la acestea. Informația a fost făcută publică pe un site de anunțuri.

Pe OLX, primele bilete la concertul trupei Coldplay, se vând la preț de peste trei ori mai mare decât biletele cumpărate pe canalele oficiale.

Un bilet la zona standing costă, cu tot cu taxe, aproximativ 495 de lei, în timp ce pe OLX se vinde cu 1.500 de lei.

Două bilete în zona „Tribună” sunt vândute la prețul de 5.000 de lei.

Pe lângă site-urile de anunțuri și pe rețelele de socializare se vând bilete la ambele evenimente care vor avea loc atât pe 12, cât și pe 13 iunie 2024.

Al doilea concert susținut de Coldplay va avea loc joi, pe data de 13 iunie 2024. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare în Presale și pot fi cumpărate de pe site-ul IaBilet.ro.

Biletele pentru general acces vor fi puse în vânzare vineri, 28 iulie 2023.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.