Update: Incendiu în București

Sursa foto: ISUBIF

Update: Incendiul a fost localizat. Se acționează pentru stingerea acestuia. La faţa locului mai rămas opt autospeciale de stingere, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Au fost asistate medical patru persoane – o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusă la fum, o persoană cu puseu hipertensiv şi o alta cu o plagă tăiată la unul din membrele superioare.

Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 700 mp. Din datele provizorii, au fost afectate 17 proprietăţi, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

………………………………………………………………………………………………

Update: Până în acest moment au fost asistate medical 3 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusă la fum și o persoană cu puseu hipertensiv).

Incendiul se manifestă în acest moment pe o suprafață de aproximativ 700 mp. În continuare se acționează pentru localizare.

……………………………………………………………………………………………..

Update: Un bloc întreg este evacuat. Există riscul ca flăcările să se extindă.

…………………………………………………………………………………………………

Update: Dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, 4 echipaje SABIF și 8 ambulante SMURD.

…………………………………………………………………………………………………

Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la acoperişul a trei case, în zona Muncii din Sectorul 3 din Bucureşti.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în municipiul București. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului a 3 case.

Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum).

În acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate.

Au fost alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, descarcerare și 3 ambulante SMURD.

Misiunea este în dinamică, revenim cu date.”, potrivit ISUBIF.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.