Marcel Ciolacu: „Toţi copiii vor fi mutaţi înapoi”

Sursa foto: Guvernul României/facebook

Copiii şi aparţinătorii lor transferaţi de urgenţă, marţi seara, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie” de la Spitalul „Nicolae Robănescu” vor fi mutaţi înapoi la acest spital – unde aparatura va funcţiona alimentată provizoriu de un generator – pentru a-şi putea continua programul de recuperare şi tratament, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Şeful Executivului şi ministrul Sănătăţii au vizitat miercuri Spitalul „Marie Curie”, după care vor merge şi la Spitalul „Nicolae Robănescu”.

„Este evident faptul că astăzi nu se poate aduce un alt transformator, va putea intra în funcţiune un generator şi atunci copiii vor putea veni în program normal la recuperare şi tratament. (…) Toţi copiii vor fi mutaţi înapoi. (…) Îi vom transfera după ce va exista alimentare cu curent.

Sunt ferm convins că vom găsi, împreună, la Ministerul Sănătăţii, o companie, o echipă care să remedieze ferestrele. Un singur salon a fost afectat, cât de cât. Restul – haideţi să lăsăm ancheta. Evident că transformatorul a fost achitat de către spital, dar e operat de distribuitor, era în garanţie, era nou… Sunt ferm convins că aceia care sunt abilitaţi să facă această anchetă o să vină cu lămuriri. Mi-aş dori foarte mult să fie într-o perioadă mai mult decât rezonabilă”, a afirmat Ciolacu..

Marcel Ciolacu a dat asigurări că în perioada următoare se va investi masiv în sistemul de sănătate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.