VIDEO: „Mă enervează răsăritul”, spune Mario Joy, în matinalul București FM

„Remember”, noua piesă cu vibe de vară, lansată de Mario Joy împreună cu Label Of Joy și Sprint Music, are și variantă în română. Artistul a povestit în matinalul București FM:„Ieri s-a lansat și varianta în română a piesei Remember, care se numește chiar așa: Mă enervează răsăritul.”

Chiar dacă a fost lansată mai întâi în limba engleză, ordinea în care au fost scrise este alta: „Prima dată a fost scrisă varianta în română, apoi am făcut și varianta în engleză a piesei. De ce „Mă enervează răsăritul”? E simplu, „sunt multe motive pentru care te enervează, când erai adolescent erau petrecerile acelea care nu mai voiai să se termine sau în studenție, sau când petreceai o noapte cu iubitul, iubita.”

Hitul California, lansat în 2016, încă se bucură de succes: „Încă se ascultă și la concerte. Văd că lumea cântă ca acum 7 ani când s-a lansat. Știu că încă e pe radio și nu doar la noi și în afară.”

Mario Joy pregătește o piesă în același stil. Partea a 2-a a piesei California va fi lansată în septembrie și va purta numele unui oraș din Cuba.

Pe Mario Joy îl puteți vedea la următoarele evenimente: „Sâmbătă o să fiu la Jimbolia. Apoi, în august, cel mai important eveniment e festivalul We Love Music Festival, care se ține la Râmnicu Vâlcea. Eu o să cânt vineri. Eram mare fan Modern Talking și o să fie solistul trupei în seara de vineri. Atunci, cumva, mă întâlnesc cu copilăria. Și da, sper să facem o poză.”

Pentru mai multe detalii despre piesele pe care le pregătește Mario Joy, dă un play videoclipului de mai sus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.