Jean Gavril și fratele său zboară la Red Bull Flugtag

Jean Gavril a venit de la Tuzla direct în matinalul Bucuresti FM, cu noutăți atât muzicale cât si personale. Cea mai proaspătă piesă: „Beliver” are un sound diferit de stilul artistului, si marchează o nouă colaborare, cu Moonsound.

O piesă motivatională, care te îndeamnă să rămai pozitiv în ciuda încercărilor la care te supune viața:
„În versuri este descrisă relația dintre un tată și un fiu și că trebuie să te chinui. Adică să înveți de la tatăl tău că viața nu este ușoară și tu, ca băiat, trebuie să îi urmezi pașii, cumva să te aștepți că viața nu este ușoară. Trebuie să ții minte faptul că trebuie să fii și pozitiv”, a spus Jean Gavril despre piesa sa.

Jean Gavril a discutat și despre ce a însemnat pentru el modificarea stilului muzical și a punctat că succesul piesei îl poate convinge să încerce, din nou, pe viitor, ceva asemănător:

„Deși este un pic diferit față de proiectul meu în limba română, acesta este puțin mai dance, poate de radio. Așa mi se pare. Aș mai face colaborări cu Moonsound și sunt și fidel. Nu îmi schimb cariera, să o duc în altă direcție. Până la urmă dacă urcă în topuri prin Europa și oamenilor le place, de ce să nu facem?. Sper ca „Believer” să se audă în și mai multe țări decât se aude deja, pentru că deja este cam în 20 de țări în ascensiune și până acum este o piesă surpriză pentru noi toți.”

Despre videoclip, artistul a spus că totul se rezumă la surprinderea unor acțiuni de bază din viața unui om: „Este conceptul unui tip, Vlad Oancea, un creative, el nu este un regizor. Scrie și are idei bune. Este exact povestea dintre un tată și un fiu, în copilărie. Tată care îl învață să pescuiască, să se bărbierească, să facă focul, să pună un cort.”

Experiența din televiziune, nu l-a schimbat: „Eu sunt același om, fac aceleași lucruri de o grămadă de timp. Doar că, da, acum am spart niște bariere, încă nu m-am obișnuit cu noul statut de persoană publică. Adică, oriunde m-aș duce în țara asta, lumea își dă coate, chicotește”, a adăugat cântărețul. Iar noi putem confirma, celebritatea chiar nu l-a schimbat, a ramas acelasi tip prietenos, volubil si deschis sa vorbeasca si despre viata sa personala.

Venirea copilului l-a „asezat” pe un fagas normal, Jean marturiseste ca in centrul preocuparilor sale si a intregii familii sta acum fetita sa Eva Marina. Cand nu e prins cu filmari si proiecte muzicale, artistul locuieste in Tuzla si adora sa se plimbe pe plaja alaturi de sotia si fetita sa.

Certurile dintre Jean si Dinu, fratele mai mic al artistului, au facut deliciul celor ce au umarit show-ul America Expres. Cei doi frati au insa o relatie stransa si proiecte comune. Cei doi au creat o aplicatie mobila care ofera servicii de ingrijire a animalelor de companie (Totopet) si vor participa pe 17 septembrie la Red Bull Flugtag. Dinu mestereste de zor la propriul aparat de zbor.

La finalul interviului, artistul a spus că se bucură de toate clipele vieții sale la maximum și a povestit senzația pe care a avut-o atunci când a sărit cu parașuta.

„Aș repeta experiența, categoric. Aș sări oricând cu parașuta, pentru că, în momentele acelea îți dai seama că nimic nu contează cu adevărat. E ca și cum ai primi o palmă peste față, adrenalină la maximum”, a caracterizat Jean Gavril experiența sa.

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.