VIDEO: Rapid dezamăgește, Farul se stinge, CFR și Craiova doar egal. FCSB se desprinde în clasament

Etapa a treia a Superligii a adus suporterilor mai mult surprize decât confirmări.

Seria a debutat cu egalul din Giulești, Rapid obținând doar un punct după ce oaspeții de la Botoșani au fost pe punctul să obțină victoria.

Pentru giuleșteni Dugandzic a reușit o dublă (minutele 15 și 82) în vreme ce golurile oaspeților au fost reușite de Pinson (min 51) și Florescu (min 60).

 

Sâmbătă FCSB a câștigat la Galați cu 2 la 0 (marcatori Octavian Popescu min 40 și Compagno min 90+1), dar jocul arătat a fost cu mult mai slab decât ne-am fi așteptat.

După o primă repriză în care a strălucit doar bijuteria de gol a tânărului Popescu și în care gazdele au fost mult prea „politicoase”, partea a doua a meciului a adus o serie de ocazii la ambele porți, Oțelul lovind barele porții roș-albaștrilor de două ori în vreme ce Florinel Coman, intrat în teren pe parcursul meciului, a irosit cu non-șalanță un penalty.

FCSB învinge dar nu convinge și se pregătește pentru returul disputei din Conference League cu CSKA Sofia 1948, un meci care va fi infinit mai dificil decât această deplasare de la malul Dunării.

Ziua de duminică a început cu o surpriză, Farul făcându-se de râs pe teren propriu, la Ovidiu, în fața Politehnicii Iași.

Lipsiți de omogenitate, determinare și de orice idee tactică, jucătorii lui Hagi au încasat nu mai puțin de două goluri încă din prima repriză, Phelipe (min 11) și Vojtus (min 27) punctând pentru oaspeți, golul reușit cu noroc de Enes Sali (min 45) fiind până la urmă golul de onoare, pentru că și în partea a doua a meciului tot ieșenii au jucat mai bine și au reușit să mai puncteze încă odată, prin același Luis Phelipe (min 51) pentru o victorie absolut meritată a moldovenilor!

 

Săptămâna a fost încheiată de cel mai frumos meci al etapei, CFR Cluj și Universitatea Craiova remizând 1 la 1 (a deschis scorul Crețu în min 10 și a egalat Yeboah în min 39).

Dincolo de cele două reușite, ambele echipe au oferit un meci-spectacol în care ocaziile s-au succedat la ambele porți, acest gen de confruntare fiind unul pe care l-am dori prezent cât mai des în Superliga de fotbal a României!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.