Cum poți achita parcarea pe locurile nenominale din Sectorul 3 

Foto: Primaria sectorului 3

Primăria Sectorului 3 îi informează pe cetățeni cu privire la modul în care pot achita parcarea pe locurile nenominale.

Cum achit pentru parcare în Sectorul 3 

Tariful se achită anticipat prin intermediul unui SMS la 7494, cu textul: P timpul dorit și numărul de înmatriculare sau prin aplicația https://parchezins3.primarie3.ro/. Plata tarifului unic permite utilizatorului parcarea pe locurile nenominale (indicate cu galben în teren), de luni până duminică, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

5 lei/oră este tariful pentru un loc de parcare

Regulamentul parcărilor de reședință prevede ca obligație pentru șoferii care utilizează locurile de parcare nenominale de pe raza Sectorului 3 să plătească un tarif de 5 lei/oră, în lipsa unei autorizații de parcare. Locul de parcare poate fi astfel utilizat de luni pana duminică, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Deținătorii autorizațiilor emise de Primăria Sectorului 3 pentru locurile de parcare nenominale pot utiliza, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00-18.00, orice loc nenominal din sector, fără achitarea tarifului unic orar, cu excepția parcării subterane Decebal. După ora 18.00 și până la ora 8.00, aceștia pot ocupa un loc nenominal doar în zona pentru care au obținut autorizația.

Ocuparea unui loc de parcare nenominal fără achitarea anticipată a tarifului orar sau fără deținerea unei autorizații de parcare nenominale constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 1000 de lei. Mai mult decât atât există riscul ca vehiculul parcat ilegal să fie ridicat în vederea eliberării locului de parcare.

Persoanele interesate să consulte întreg Regulamentul pentru parcările de reședință din Sectorul 3, dezbătut public și votat în Consiliul Local al Sectorului 3, îl pot accesa aici: https://s9.ro/1udu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.