Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Weekendul vine cu noi premiere în cinematografe. Încep recomandările pentru cinefili, cu producția ”Meg 2: Confruntare în adâncuri”, un film de acțiune sf thriller, în care îl vedem pe Jason Statham cum schimbă puțin registrul. A rămas tot în zona de acțiune, dar de această dată se luptă cu nisște creaturi preistorice.

În producția regizată de Ben Wheatley, alături de Statham, îi vedem pe Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels si Wu Jing. Statham și Jing conduc o echipă de cercetare într-o scufundare în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă în haos când o operațiune de minerit le amenință misiunea și îi arunca într-o luptă pentru supraviețuire cu mize mari. Eroii noștri trebuie să depășească pradătorii fără milă într-o cursă contracronometru.

Titluri noi vin și pe platforma Netflix, luna aceasta, potrivit readysteadycut.com.

Putem vedea deja documentarele ”Untold: Jake Paul, copilul cu probleme” si ”Mark Cavendish: Never Enough”, care prezintă ascensiunea fulgerătoare, căderea tragică și revenirea incredibilă a ciclistului profesionist Mark Cavendish.

Un alt documentar interesant este ”Otrava – adevarul murdar despre mancare”. Prin interviuri cu experți și familiile victimelor, este examinata roblema bolilor mortale transmise de alimente în SUA.

”Soulcatcher” este un thriller de acțiune, în care un antreprenor militar angajat să pună mâna pe o armă ce transformă oamenii în ucigași sălbatici, caută răzbunare când fratele său este victima dispozitivului.

Zilele acestea au apărut și titlurile Heartstopper (Sezonul 2), Avocatul Lincoln (Sezonul 3 Partea 2) și Marea Provocare Culinară, un reality în care 10 brutari primesc sfaturi de la antrenori profesioniști, în timp ce luptă pentru un premiu în bani.

Din 8 august apare și ”Untold: Johnny Football”, tot un documentar ce urmărește ascensiunea și căderea bruscă a starului fotbalului Johnny Manziel, iar pentru pasionații de filme horror, avem ”Zombieverse”, a cărui acțiune se petrece la Seul, unde o epidemie de virus zombi a luat-o razna.

Despre o epidemie e vorba și în miniserialul ”Painkiller”, ce apare din 10 august, și care prezintă cauzele și consecințele epidemiei de opioide din America.

Tot din 10 august avem și comedia ”Căsătorește-te cu o fantomă”, iar din 11, o vedem pe Gal Gadot, femeia fantastică, în filmul de acțiune ”Heart of Stone”, în care un agent de informații pentru o agenție de menținere a păcii globale are misiunea de a opri o hackeriță să fure cea mai valoroasă și periculoasă armă a agentiei.

În a doua parte a lunii august, pe Netflix mai vedem ”Ochiul furtunii”, ”10 Days of a Bad Man”, ”Mask Girl”, ”The Monkey King”, ”Guns and Gulaabs”, seria documentară ”Untold: Swamp Kings” și ”Cine este Erin Carter?”. În ultima zi din august ai comedia romantică ”Alege dragostea” și ”One Piece”, o aventură live action cu pirați care explorează o lume de oceane nesfârșite și insule exotice.

Acestea sunt noutățile pentru cinefili. Avem ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.