Doi bărbați, bănuiți de furtul unei mașini, au fost reținuți

foto: Adriana Baciu

Polițiștii Serviciului Furturi de Autovehicule au reținut marți, 8 august, doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, acuzați de furtul unui autoturism în valoare de aproximativ 40.000 de euro, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Poliția Capitalei informează că față de cei doi sunt efectuate cercetări pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 30 aprilie, poliţiștii au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă mașina, parcată la o adresă din Sectorul 2.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, cel din urmă fiind cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Totodată, din cercetări a rezultat faptul că, după ce bănuiții ar fi sustras mașina, ar fi condus-o pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma activităților specifice, autoturismul sustras, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, a fost găsit și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.