Restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele FCSB şi F.C. Nordsjaelland

Foto: Stadionul Steaua - Ghencea/ facebook

Astăzi are loc meciul de fotbal dintre echipele FCSB și F.C. Nordsjaelland, pe Stadionul „Steaua Ghencea”, context în care vor fi instituite mai multe restricții de circulație în București.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se vor institui restricţii de circulaţie gradual şi dacă situaţia o va impune pe Bd. Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, pe segmentul cuprins între Drumul Sării şi Str. Braşov, cu excepţia riveranilor şi autovehiculelor destinate situaţiilor de urgenţă.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.