INFOTRAFIC: Valorile de trafic pe principalele artere rutiere!

Foto: Marga Tudor Baleanu - Bucuresti FM

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 12:00 este următoarea:

1. DN 1 Ploiești – Brașov: coloane de autovehicule între Nistorești – Comarnic și Bușteni, pe sensul de urcare spre Brașov, precum și între stațiunile Predeal – Bușteni, în direcția către Ploiești.

2. DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu: aglomerație pe raza stațiunii Călimănești, pe ambele sensuri de mers.

3. DN 39 Constanța – Vama Veche: coloană formată între Tuzla și Eforie Nord, în direcția către Constanța.

4. A1 București – Pitești: trafic normal.

5. A2 București – Constanța: trafic normal, cu o medie de 25 autovehicule/minut pe sensul către litoral și de 30 autovehicule/minut în direcția către capitală.

6. A3 București – Ploiești: trafic normal.

7. A4 Ovidiu – Agigea: trafic normal

Ora 13 – Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, kilometrul 318, în apropiere de mun. Sebeș, jud. Alba, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și o remorcă. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către Deva, fără probleme privind valorile de trafic.

  • pe DN 6, localitatea Jugastru, județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.