”Semnul”, spectacol-lectură la Casa KERIM, în această seară

Sursa foto: Facebook Asociația Heartk

A doua ediție a proiectului cultural Din Parfumerie al Asociației Hearth/Casa Kerim continuă cu spectacolul-lectură „SEMNUL”, după un text semnat de dramaturga Iulia Enkelana, în regia lui Radu M Savin.

Îl puteți urmări în această seară, de la ora 20:00, în interpretarea actriței Silva Helena Schmidt.

„O sosie își pierde slujba atunci când persoana pe care o dublează, o actriță celebră, fiica unui fost dictator, își face o operație estetică. Fosta sosie își lansează cartea de memorii și vorbește despre identitate, originalitate și copie, precum și despre efectele traiului îndelungat sub pielea altuia.”

Spectacolul-lectură este urmat de un dialog deschis între echipa de creație și public.

Prin acest demers, Asociația Hearth promovează dramaturgia românească contemporană și creatorii de teatru români, indiferent de limba în care scriu sau pe care o vorbesc.

Este deja  al doilea text din proiectul derulat în această vară și al 20-lea text din programul de susținere a dramaturgilor și a dramaturgiei contemporane, început în iunie 2021.
Evenimentul are loc la Casa KERIM, din  strada Parfumului 19 din Sectorul 3. INTRAREA ESTE LIBERĂ, pe baza unei rezervări în prealabil pe asociatiahearth@gmail.com sau la 0724 293 708.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.