Wizz Air anulează mai multe zboruri

Foto: Alina Neagu

Wizz Air a anunțat anularea mai multor zboruri, inclusiv din România, începând cu luna septembrie. Totuși, reprezentanții companiei nu au precizat câte curse vor fi afectate, care sunt rutele şi nici până când va dura măsura. Măsura este luată ca urmare a verificărilor unor motoare GTF, potrivit news.ro.

„Wizz Air confirmă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri, începând din luna septembrie. Compania aeriană confirmă că nicio rută din România nu a fost suspendată permanent ca urmare a acestor inspecţii ale motoarelor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii companiei.

Amintim că pe 9 august, operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat anularea unor zboruri pe anumite rute în urma verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney.

În context, compania a precizat, printr-un comunicat, că pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.