Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Weekendul a adus noi premiere în cinematografe. Susan Sarandon revine în filmul de acțiune SF Thriller, Blue Beetle, o producție DC 2023, regizată de Angel Manuel Soto. Alături de ea vin actorii George Lopez, Harvey Guillen si Xolo Mariduena.

Conceput inițial ca un film special pentru platforma de streaming HBO Max, Blue Beetle și-a găsit, în cele din urmă, drumul spre o lansare pe marele ecran, când Warner Bros s-a răzgândit cu privire la această producție.

Filmul cu supereroi DC îi include pe Angel Manuel Soto și pe vedeta Xolo Maridueña, care și-a făcut recent un nume în serialul de succes Netflix, inspirat de Karate Kid, Cobra Kai.

Acesta urmărește povestea unui adolescent mexicano-american, Jaime Reyes, care obține superputeri datorită unui scarabeu albastru.

În timp ce caută să-și găsească scopul în lume, soarta îl face pe Jaime să se trezească în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre: Cărăbușul.

Când îl alege pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, i se dăruiește o armură capabilă de puteri extraordinare, schimbându-și pentru totdeauna destinul, pe măsură ce devine supereroul Blue Beetle.

Dacă ai văzut și ți-a plăcut producția TED, sigur te va atrage și filmul Strays (Scăpați din lesă), regizat de Josh Greenbaum. În această comedie, personajele patrupede prind viață prin vocile actorilor Jamie Foxx, Will Ferrell, Dennis Quaid și Isla Fisher.

Reggie, un Border Terrier naiv și optimist, este abandonat pe străzile orașului de către stăpânul său, Doug.

Dar, în momentul în care se întâlnește cu un Boston Terrier cu gură mare, pe nume Bug (Jamie Foxx), un vagabond care își iubește libertatea și crede că stăpânii sunt pentru fraieri, Reggie își dă seama, în sfârșit, că a avut o relație toxică și începe să îl vadă pe Doug ca pe un ticălos fără inimă, ce este.

Hotărâți să se răzbune, Reggie, Bug și prietenii lui Bug – Maggie (Isla Fisher) și Hunter (Randall Park) – pun la cale un plan și pornesc într-o aventură spectaculoasă pentru a-l ajuta pe Reggie să găsească drumul spre casă… și să-l facă pe Doug să plătească.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Avem ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.