Explozie Dâmboviţa, Ciolacu: Şapte case afectate în zona exploziei

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că şapte case au fost afectate în zona exploziei de la Crevedia şi că a discutat cu preşedintele CJ Dâmboviţa despre ajutoarele necesare celor afectaţi.

„Am vorbit cu preşedintele Consiliului Judeţean de la Dâmboviţa, să vedem ce ajutoare trebuie pentru cei afectaţi. Sunt şapte case afectate în zona exploziei”, a spus premierul, într-o declaraţie acordată presei.

El a menţionat că autorităţile sunt pregătite să transfere cât mai mulţi pacienţi cu arsuri în străinătate. Totodată, a făcut referire la stadiul implementării proiectelor legate de construcţia celor trei centre de mari arşi din Bucureşti, Timişoara şi Târgu Mureş.

„Astăzi suntem pregătiţi să transferăm cât mai mulţi, mai ales cei care au nevoie.  Sunt trei spitale, în acest moment. Unul este în construcţie la Timişoara. În câteva săptămâni se porneşte construcţia spitalului de la Târgu Mureş şi urmează în septembrie la Grigore Alexandrescu”, a spus Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a participat la celula de criză de la Ministerul Afacerilor Interne, constituită în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.