Infotrafic: Cinci tamponări pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A2; traficul a fost îngreunat

arhiva

Cinci evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale s-au produs, duminică, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A2, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Sursa citată precizează că nu s-au impus restricţii pe benzile de circulaţie în urma evenimentelor rutiere, însă traficul a fost îngreunat.

Potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic, una dintre tamponări, în care au fost implicate trei autovehicule, s-a produs la kilometrul 37, în zona localităţii Fundulea din judeţul Călăraşi, circulaţia fiind îngreunată pe tronsonul kilometric 37-39.

La kilometrul 57, în zona localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Călăraşi, au avut loc două tamponări în care au fost implicate câte două autovehicule şi o tamponare între trei autoturisme, fără restricţii de trafic, însă circulaţia s-a desfăşurat îngreunat pe tronsonul kilometric 57-64.

De asemenea, la kilometrul 174, în zona localităţii Peştera din judeţul Constanţa, s-a produs o tamponare între trei autovehicule. A fost eliberată suprafaţa de rulare, însă s-a circulat îngreunat până la kilometrul 178.

„Le recomandăm conducătorilor auto să-şi planifice cu mare atenţie revenirea din vacanţă dinspre litoralul Mării Negre către Capitală, având în vedere că este de aşteptat ca pe autostrada A2 să se înregistreze valori intense de trafic, luând în considerare numărul mare de turişti aflaţi în ultimele zile în staţiuni”, se mai menţionează în comunicat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.