MAI, Bogdan Despescu: Doi poliţişti şi un jandarm, externaţi

Secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu a declarat că doi poliţişti şi un jandarm, internaţi în urma accidentului de la Crevedia, au fost externaţi.

„Eu apreciez că prin intervenţia colegilor de la ISU s-a reuşit localizarea şi stingerea incendiului. Prin acea explozie, aţi văzut că au fost multiple victime, printre care şi pompieri şi doi poliţişti, doi jandarmi. Poliţiştii au fost externaţi în cursul nopţii. Un coleg din cadrul Jandarmeriei a fost externat şi încă un coleg este în continuare în spital. Colegul din structura Jandarmeriei este într-o stare stabilă.  Forţele care au acţionat la faţa locului au fost dispuse pe o anumită zonă, pe un anumit perimetru, în funcţie de datele care au fost comunicate de către cei care au ajuns primii, respectiv colegii de la ISU. Mai departe, vom vedea, cu ocazia evaluării întregului mod de acţiune al forţelor din toate structurile, bineînţeles, ale MAI”, a precizat Despescu, într-o declaraţie acordată presei.

Întrebat cum a fost posibil ca societatea din Crevedia să îşi desfăşoare activitatea de mai mulţi ani, deşi nu avea autorizaţie, secretarul de stat a răspuns că a cerut o evaluare în acest sens.

Totodată, a menţionat că Parchetul General a preluat dosarul având ca obiect explozia care a avut loc în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, şi că informaţiile referitoare la evoluţia anchetei vor fi transmise de către procuror.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.