Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Trei premiere se văd din acest weekend în cinematografe. În ultimul capitol ”The Equalizer 3” îl regăsim în acțiune pe Denzel Washington. Îi sunt alături într-o nouă aventură, actorii Dakota Fanning, David Denman și Sonia Ben Ammar.

Robert McCall (Denzel Washington) nu are nevoie de o armă pentru a strica ziua cuiva. Acesta e mesajul transmis în cel mai recent teaser – No Gun, No Problem – pentru ”The Equalizer 3” al regizorului Antoine Fuqua.

McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii lui se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, știe ce are de făcut: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia siciliană.

Fanii seriei de filme știu deja că personajul lui Denzel Washington, din seria Equalizer, poate realiza orice-și propune. Chiar și fără o armă de foc, McCall este, practic, de neoprit când pornește acel cronometru.

La cinema avem și ”Zăpadă de august”, o producție semnată de Chris Raiber. Este un film care ne vorbește despre dragoste, cu actorii Thomas Prenn, Verena Altenberger, Margarete Tiesel și Harald Windisch.

Când implinește 10 ani, Alexander îi promite bunicii că nu se va îndrăgosti niciodată, pentru ca nu cumva să aibă soarta tatălui său.

În fiecare duminică își vizitează tatăl care locuiește în subteran, în apropierea metroului din Viena. Câțiva ani mai târziu va locui și el aici, iar pe timpul zilei va fi angajat la biroul de obiecte pierdute, unde o întâlnește pe frumoasa Caro, cea care deține un mic magazin de pălării la metrou.

Deși Alexander a reușit să se ferească de iubire până atunci, jurământul lui autoimpus se va încheia, iar el va începe o călătorie dulce amăruie pe parcursul căreia va înțelege că dragostea nu e despre a câștiga, ci despre a-ți asuma riscuri.

Documentarul din cinematografe este ”Arsenie. Viața de apoi”, scris și regizat de Alexandru Solomon. Documentarul road movie a avut avanpremiera vara aceasta la TIFF și a fost prezentat și la Festivalul Anonimul de la Sfântu Gheorghe.

Filmul ne poartă pe urmele lui Arsenie Boca împreună cu douăzeci de pelerini aleși în urma unui casting. Povestit prin ochii credincioșilor, observați de un regizor sceptic, filmul surprinde cum se reflectă societatea românească în imaginea acestui om care urmează să fie canonizat, si care este realitatea puterii socio-economice a Bisericii într-o lume ce nu mai are de ales decât să creadă în miracole.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Avem ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.