FOTO: Victorie mare pentru Sorana Cîrstea la US Open!

Sorana Cîrstea a reusit sa o depaseasca pe Belinda Bencic la capatul unui meci mai dificil decat o arata tabela, victorie in doua seturi (6-3/6-3), partida care a durat aproape o ora si jumatate si confirma forma excelenta pe care o traverseaza Sorana!

Jucatoarea noastra a reusit astfel sa ajunga in premiera in sferturile de finala ale turneului american, egaland astfel cea mai buna performanta din cariera la un turneu de Grand Slem.

Sorana Cîrstea și Belinda Bencic au mai jucat dealtfel de trei ori una împotriva celeilalte, istoria meciurilor directe fiind de partea româncei: 2-1!
Cîrstea a câștigat la Grampians Trophy 2021, scor 7-5, 6-2 în optimi, și la Cincinnati 2022, scor 6-2, 6-7(3), 6-4 în primul tur, iar Bencic a învins-o pe eleva lui Thomas Johansson la US Open, anul trecut, cu 3-6, 7-5, 6-2 în turul secund.

Dealtfel bucuria absolut meritata a Soranei a fost evidenta si la declaratiile de dupa meci: „Am un mare zâmbet pe fata pentru ca am muncit mult pentru acest rezultat!
Le mulțumesc celor din tribuna, e grozav sa-i simt alături de mine. Dacă muncești mult, rezultatele vin si sunt mulțumită de rezultatele din aceasta săptămâna!
Imi plac condițiile dr aici, atmosfera, ma simt bine aici și sunt recunoscătoare pentru tot ce s a întâmplat în aceasta saptamana!”

Sorana continua asadar traseul minunat la US Open, următoarea adversara fiind Karolina Muchova in sferturile de finala ale turneului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.