Schimbarea țevilor de pe bulevardul Timișoara lasă 751 de blocuri fără apă caldă!

Cu toate lucrările de modernizare a rețelei de termoficare anunțate de către Primăria Capitalei, apa caldă, element esențial al civilizației în orice oraș modern, continuă să lipsească din multe dintre apartamentele bucureștenilor.

Lucrări de schimbare a conductelor vechi au demarat și pe Bulevardul Timișoara.
Au fost dezafectați 300 de metri de țeavă veche. Țevile ruginite care urmează să fie înlocuite au o vechime de 30 de ani. În locul lor, vor fi montate conducte noi, dotate cu senzori de detecție a avariilor.

Lucrările de modernizare a rețelei de termoficare din această zonă se desfășoară pe o distanță de 3,6 km, între intersecțiile Bd. Timișoara – Str. Brașov și Bd. Timișoara – Bd. Vasile Milea.

Compania Municipală Energetica Servicii își propune terminarea lucrării până la sfârșitul anului.
Reabilitarea acestor conducte ar urma să îmbunătățească furnizarea energiei termice către cartierele Drumul Taberei, Militari sau Rahova.

Cu toate lucrările de reabilitare a rețelei primare de termoficare demarate, astăzi, în București, peste 750 de blocuri nu au apă caldă, conform aplicației Termoalert a Companiei Municipale Termoenergetica.
În topul blocurilor lipsite de acest element esențial al civilizației, conduce Sectorul 2, cu peste 240 de blocuri fără apă caldă, urmat de Sectorul 3 cu peste 180 de blocuri fără apă caldă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.