Sorana merită felicitări, dar Muchova merge în semifinale la US Open!

Scorul 6-0 cu care Muchova și-a adjudecat primul set este în egală măsură incorect, pentru că Sorana a avut un joc solid și frumos, dar justificat, pentru că adversara ei a fost impecabilă.
Partida a început cu un break reușit de Muchova, care s-a desprins rapid la 3-0. La acest scor, Sorana s-a adunat și a opus rezistență – 9 mingi de break și într-un ghem care a durat 18 minute, dar Muchova și-a făcut serviciul: 4 – 0.
Foarte sigură pe ea, cu un serviciu bun și o acoperire incredibilă a terenului, Carolina nu i-a dat nici o șansă româncei: 6-0.

Setul doi începe cu Sorana la serviciu, care salvează doua mingi de break și își face serviciul. Foarte rapid, Sorana reuseste break-ul, dar nu-si mentine mult timp pozitia, pentru ca Muchova face re-break-ul: 2-1 Sorana. Cu o desfaurare similara cu primul set, dar in egala masura cu un meci foarte frumos facut de ambele jucatoare, Muchova ajunge la 5-3, apoi valorifica prima minge de meci: 6-3.

Sfertul de finală de azi reprezintă a patra întâlnire dintre cele două, Muchova reușind să câștige trei dintre acestea.
Sorana are un mare ajutor din partea antrenorului Thomas Johansson (Suedia), cel care îi este alături din 2022. Într-un interviu pentru Eurosport, acordat înaintea meciului cu Muchova, Johansson spunea ca Sorana este acum mai calmă, mai echilibrată și știe când să se relaxeze.
Sorana este pentru al 15-lea an la US Open.
Adversara din semifinală va fi Coco Gauff (SUA).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.