Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Toamna aduce noi premiere la cinema. ”Nuntă a la grec”, serialul de comedie romantică al Niei Vardalos s-a întors pentru a treia porție. Vin alături de ea John Corbett, Elena Kampouris, Lainie Kazan, Andrea Martin, Gerry Mendicino și Maria Vacratsis.

La aproape șase ani după ce familia Portokalos ne-a distrat în ”My Big Fat Greek Wedding 2”, clanul se întoarce pentru a porni într-o călătorie în Grecia pentru o reuniune de familie, la ultima cerere a regretatului Gus Portokalos.

”My Big Fat Greek Wedding” a fost scrisă de Vardalos, care a concentrat povestea pe experiența ei de a crește într-o familie grecească. În 1997, Tom Hanks și Rita Wilson au produs adaptarea filmului. Comedia a fost un succes când a fost lansată în 2002, încasând 368,7 milioane USD la nivel global, cu un buget de doar 5 milioane USD.

Pentru cei care apreciază filmele horror, în cinematografe se vede ”The Nun II”. Regizat de Michael Chaves, filmul îi are în rolurile principale pe actorii Bonnie Aarons, Taissa Farmiga, Storm Reid, Anna Popplewell și Katelyn Rose Downey.

The Conjuring Universe continuă să se extindă, pe măsură ce ne este prezentată o continuare a filmului de groază din 2018 The Nun, cu Taissa Farmiga în rolul tinerei călugărițe care se întâlnește față în față cu demonul Valak.

Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons. Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.

”Maestrul grădinar” este o altă premieră pe care o poți vedea la cinema. În regia lui Paul Schrader, thrillerul îi aduce în prim plan pe Sigourney Weaver, Joel Edgerton si Quintessa Swindell.

Meticulosul horticultor Narvel Roth (Joel Edgerton) se îngrijește cu devotament de luxuriantele Gracewood Gardens. Bărbatul creează un sanctuar idilic pentru exigenta angajatoare, doamna Haverhill (Sigourney Weaver).

Însă atunci când Maya, strănepoata doamnei Haverhill, sosește în căutare de ucenicie, viața perfect cultivată a lui Narvel începe să se destrame, scoțând la iveală secrete dintr-un trecut violent ce amenință să distrugă tot ce îi este drag.

Animația din cinematografe este ”Patrula junglei: Turul lumii”. Personajele prin viață prin vocile actorilor Dawn Ford, Gauthier Battoue, Brian Froud, Paul Borne și Léopoldine Serre.

Patrula junglei are mai puțin de o lună la dispoziție să străbată lumea în căutarea unui antidot care să salveze jungla lor preferată de un super-răufăcător misterios.

Și pe platforma Netflix avem noutăți luna asta. Poți începe cu: El Conde, o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă, și The Wonderful Story of Henry Sugar, adaptarea lui Wes Anderson a nuvelei omonime si Disenchantment: Partea 5.

Vedem si Virgin River: Sezonul 5, care prezintă noi relații surprinzătoare, o despărțire șocantă, un proces dificil și un rămas-bun sfâșietor, și Top Boy: Sezonul 3, un sezon care aduce noi provocări, amenințări și consecințe. Pe platformă vin și filmele Band of Brothers, Erin Brockovich, Fight Club, The Italian Job, The Pacific, dar și cel de-al doilea sezon din Flavours of Romania.

Orice ai alege, platforme de streaming sau premierele din cinematografe, ai ce vedea! De ascultat, e www.bucurestifm.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.