VIDEO: Liviu Teodorescu despre „Mi Loca” – Cum am auzit-o, m-a spart, pur și simplu”

In prima zi de școală a fost o nebunie, cel puțin în Matinalul București FM. S-a cântat „Mi Loca”, s-a vorbit și s-a glumit cu „Inălțimea sa” Liviu Teodorescu prezent în studio. STEVE ANT, grecul care a cucerit audiența la „Românii au talent” în 2022, ne-a fost alături prin telefon (omul a confundat orele, tuturor ni se întâmplă).

Liviu ne-a povestit cum a luat naștere colaborarea cu artistul grec. „Practic am fost la Boier Bibescu la studio cu mai multe piese, mai multe idei pe care le aveam în lucru și la un moment dat, Boier îmi zice: uite am piesa asta. Ea trebuia să fie o colaborare cu altcineva, dar nu se lega cu persoana respectivă.”
Cei doi artiști s-au întâlnit, după ce au terminat de scris „Mi Loca”. „Cum am auzit piesa m-a spart, pur și simplu. Strofa mea nu era scrisă la momentul acela și ne-am întâlnit, am făcut o sesiune, am tras piesa, apoi ne-am cunoscut, n-a fost în sesiunea respectivă, ne-am cunoscut la clip.”

Liviu Teodorescu declară că a fost suprins de cât de bine s-a descurcat să cânte într-o limbă pe care nu o cunoaște. „Am ajuns acasă și i-am pus piesa Iuliei (soția lui Liviu Teodorescu), care știe spaniolă foarte bine. Cu emoție zic: tu înțelegi ceva de aici? A zis că a înțeles tot.”

STEVE ANT a rămas în România și pentru că a fost încântat de industria muzicală de la noi din țară. „Am cunoscut niște români acum mulți ani, care erau în industrie, am venit în vizită, prima oară, într-o vacanță. Am văzut că industria e foarte dezvoltată aici, în România, și am zis hai, o să încerc.”

Încă nu s-au gândit la o nouă colaborare, dar nu exclud varianta. „Momentan să știi că nu ne-am gândit la ceva anume, dar ar fi tare să ne vedem, să lucrăm.”

„Fiecare are proiectele lui, dar cu siguranță eu zic că o să colaboram și în viitor, îmi place foarte mult de Liviu. Simt că ne cunoaștem de mult.”

Liviu ne-a povestit că vara a trecut cu schimbat de scutece, făcut formula și nopți nedormite. Fetița sa are puțin peste două luni și necesită toată atenția: „Experiența cu baia e traumatizantă, odată am ținut copilul atât de crispat încât Iulia aproape nu l-a putut spăla printre brațele mele, băița e mereu cu panică.”

STEVE ANT nu are copii asa că toată vara a cântat.
În prezent, Liviu investește timp în vloguri, „Am început să postez vlog de vreo lună-două.”, iar Steve în live-uri pe TikTok, „Fac live-uri în fiecare zi pe TikTok minimum trei-patru ore și nu prea am timp pentru altceva.”

Începutul școlii pentru STEVE ANT nu era tocmai plăcut: „Nu-mi plăcea niciodată perioada asta pentru că începea școala și era și ziua mea și nu veneau toți prietenii, ei plecau din sat în oraș, nu venea nimeni de ziua mea. De asta eram supărat de fiecare dată.”

Cum era elevul Liviu Teodorescu?: „Nu eram neapărat silitor, cât eram silit. Stăteam pe la mijloc, așa să fiu și cu cei din spate care făceau caterincă, dar să aud și ce se vorbește în față.”

Pentru alte amintiri din anii de școală dar și pentru noutăți muzicale de la Liviu Teodoresc, clik aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.