458 de persoane care au provocat incidente la meciul România-Kosovo, au fost identificate

Jandarmeria Capitalei informează că au fost identificate 458 de persoane care au făcut parte din grupul de suporteri care a comis fapte antisociale şi din cauza căruia a fost întrerupt meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Republicii Kosovo.

Sursa citată precizează că au fost constatate şi întocmite trei acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 de lei, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal.

De asemenea, se menționează că, în urma consultării cu reprezentanţii UEFA şi cei ai Federaţiei Române de Fotbal, s-a hotărât de comun acord ca forţele de ordine să gestioneze această situaţie prin dialog, fără a fi nevoie de evacuarea persoanelor şi neexistând nicio solicitare din partea celor două foruri în acest sens.

După evaluarea situaţiei şi obţinerea asigurărilor din partea suporterilor că astfel de comportamente nu vor mai avea loc, meciul a fost reluat în condiţii de siguranţă, fără a exista violenţe.

Jandarmeria Bucureşti şi Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă speranţa că astfel de incidente nu se vor mai repeta şi că fotbalul va rămâne un mijloc de bucurie şi unitate pentru toţi suporterii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.