METEO: Vremea rămâne frumoasă și caldă pentru această perioadă

La noapte, în Capitală, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 10…13 grade.

Mâine, valorile termice se vor situa uşor peste cele climatologic specifice în aceastã perioadã din an, cu maxima în jurul a 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În țară, în Maramureş, Transilvania, Crişana, Banat şi local în Oltenia şi nordul Moldovei vor fi averse, însoţite de descãrcãri electrice; în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse se vor înregistra cantitãţi de apã de peste 15…20 l/mp. În restul ţãrii, cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare şi ploi izolate.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale în regiunile vestice, dar şi în nord-est şi pe crestele montane, cu viteze mai mari (în general de 50…60 km/h) în sudul Banatului, dar rafale de scurtã duratã vor fi pe alocuri şi asociate averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade. Izolat, dimineaţa, se va semnala ceaţã.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.