Fluier de start pentru „Cupa Sectorului 3”

Sursa foto: comunicat de presa

Săptămâna Europeană a Sportului începe în Sectorul 3 cu evenimentul ajuns la cea de-a doua ediție , „Cupa Sectorului 3”, care se va desfășura în două locații, respectiv bazele sportive Vitan și Unirii.

Sute de cetățeni cu dorință de mișcare, dar și de a câștiga, s-au înscris deja la Cupa Sectorului 3 pentru a se înfrunta amical în singura competiție sportivă cetățenească organizată la nivelul unui sector.

Astfel, între 22 și 30 septembrie, de la orele 18:00 la 21:00, participanții se vor înfrunta în patru campionate din patru sporturi: fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă și tenis de câmp.

Câștigătorii vor fi fi premiați de Primăria Sectorului 3 în cadrul unei festivități organizate pe 30 septembrie la baza sportivă Vitan.

Jucător al generației de aur – gazda competiției

În cadrul festivității de premiere va fi prezent și fostul mare fotbalist român din „generația de aur” Miodrag Belodedici, care va oferi câștigătorilor mingi de fotbal cu autograf.

Vineri, 29 septembrie, și sâmbătă, 30 septembrie, la baza sportivă Vitan, cei care vor veni să susțină sportivii vor avea parte și de meciuri demonstrative de tenis cu jucători profesioniși, dar și de o serie întreagă de ateliere interactive pentru copii în care cei mici vor fi inițiați în activități sportive și recreative precum: aerobic, fitness, dansuri, badminton, arte marțiale.

Pentru copii, dar și pentru adulți, va fi prezent și un specialist în nutriție, care va oferi consultanță doritorilor, indiferent că practică un sport sau vor doar sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Programul „Cupei Sectorului 3” se găsește aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.