Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Sursa foto: ARCUB

Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 15:00, București FM dă startul urărilor de „La mulți ani” pentru București de pe Calea Victoriei.

Tiberiu Păun, în emisiunea City Break 2, îi invită pe doritori să îi facă o urare Capitalei cu ocazia Zilelor Bucureștiului. Cel mai bun „La mulți ani” o să fie premiat.

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, împreună cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. invită publicul în perioada 22-24 septembrie, la Ziua Satului Românesc.

Găsiți aici mai multe detalii.

În perioada 22 – 24 septembrie are loc turneul caritabil „Tenis pentru Fapte Bune”. În cadrul turneului, organizatorii îşi propun strângerea de fonduri pentru a genera 6.000 de fapte bune, fiecare dintre ele având rolul de a oferi suport tinerilor care se află în tranziţia din sistemul de protecţie a copilului către viaţa pe cont propriu.

Mai multe despre acest eveniment găsiți aici.

Activităţi sportive vor fi organizate, sâmbătă, în Parcul Drumul Taberei, iar pe 27 septembrie o caravană despre stilul de viaţă sănătos se va deplasa în şcolile şi liceele din Sectorul 6, cu prilejul Săptămânii Europene a Sportului.

Mai multe detalii găsiți aici.

Agenția Națională pentru Sport anunță ediția 2023 a proiectului România Be Active – Săptămâna Europeană a Sportului, derulată în țara noastră printr-o serie de evenimente care vor marca noua campanie #BeActive a Uniunii Europene, care promovează un stil de viață activ și sănătos și contribuie la conștientizarea importanței sportului și a vieții active pentru sănătatea și starea de bine a comunităților.

Principalele momente ale evenimentului se pot găsi aici.

Asia Fest revine cu cea de-a X-a ediție, între 22 și 24 septembrie 2023, în curtea Arenei Naționale din București (intrarea dinspre Strada Maior Coravu).

Găsiți aici mai multe detalii.

O nouă ediţie a Târgului Anticarilor are loc în perioada 21-24 septembrie, în Parcul Obor din București. Antichităţile sunt scoase la vânzare, însă va fi posibil şi schimbul de obiecte între colecţionari.

Mai multe detalii găsiți aici.

Dâmboviţa Delivery 2023, evenimentul manifest organizat de Nod Makerspace şi Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 în weekendul 23-24 septembrie în Bucureşti, va revitaliza segmentul de râu şi parte din Splaiul Unirii în zona Timpuri Noi – Mihai Bravu.

Locuitorii oraşului Bucureşti şi turiştii vor avea prilejul să se bucure de un spectacol al naturii prin culoare, muzică şi activităţi pentru toate gusturile şi vârstele.

Vezi aici detalii despre Dâmboviţa Delivery 2023.

Capitala a făcut 564 de ani de la prima atestare documentară. Cu această ocazie, în București, au loc o serie de evenimente.

Mai multe detalii găsiți aici.

Tradiționalul spectacol open-air cu care Opera Națională București își deschide stagiunile a ajuns la a XIII-a ediție. Anul acesta, Promenada Operei va avea loc sâmbătă, 23 septembrie și va cuprinde 12 ore de muzică, activități artistice inedite și relaxare în aer liber.

Vezi aici detalii despre Promenada Operei.

Muzeul Național de Artă al României a anunțat prelungirea perioadei de vizitare a expoziției „Nicolae Grigorescu, pictor al ethosului românesc” până duminică, 24 septembrie 2023.

Găsiții aici detalii despre expoziție.

„Vorbește cu mine” / „Talk to Me” este debutul horror al fraților australieni Danny și Michael Philippou, creatori de conținut pe Youtube, cu miliarde de vizualizări și multipremiați pentru activitatea lor.

Succes de box-office internațional și apreciat de fanii genului, critici de film sau spectatori, „Vorbește cu mine” ajunge marile ecrane din România din 22 septembrie.

Vezi aici detalii despre film.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.