Teleorman – accident rutier în care au fost implicate două autocare și un TIR. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru. A fost activat Planul roşu de intervenţie, anunţă ISU Teleorman.

Update 9,57: Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

DSU:

UPDATE:
În eveniment au fost 18 persoane implicate, bilanțul victimelor fiind următorul:
– 1 minor de 16 ani, cu politraumatisme, preluat de elicopterul SMURD;
– 1 minor de 15 ani, cu TCC, preluat de o ambulanță SMURD;
– 1 adult de 60 ani, cu traumatism abdominal, preluat de o ambulanță SMURD;
– 1 adult, cu traumatism la membrul inferior stâng, preluat de o ambulanță SMURD.

Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.

………………………………

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe”, precizează ISU Teleorman.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere.

De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Două elicoptere SMURD au fost alocate la caz.

 

Au fost suplimentate forțele de intervenție cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Bucuresți-Ilfov.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.