Un bărbat urmărit internațional a fost depistat de polițiștii Capitalei

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Polițiștii din cadrul Secției 18 au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care figura ca fiind urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis un mandat de către autoritățile din Austria, informează Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost depistat joi când polițiștii au acționat pentru combaterea faptelor antisociale, identificarea persoanelor care conduc autovehicule fără a poseda permis de conducere, sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive, precum și depistarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

Polițiștii au deșfășurat activități, în proximitatea mai multor străzi din Sectorul 5 al Capitalei, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Astfel, joi, în jurul orei 20:00, în urma activităților desfășurate, pe o stradă din sectorul menționat, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care figura ca fiind urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis, de către autoritățile din Austria, la data de 21 septembrie 2021, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secției 18 Poliție, pentru întocmirea documentelor procedurale, fiind preluat, ulterior, de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Bărbatul a fost încarcerat într-un centru de reținere și arestare preventivă.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.