Prinși cu droguri pe străzile Capitalei!

Arhiva Sursa foto: Radu Șofran

Polițiștii de la Secția 12 au depistat doi tineri, în vârstă de 28, respectiv 33 de ani, în timp ce aveau asupra lor mai multe substanțe, susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Poliția Capitalei informează că vineri, în jurul orei 16:30, organele de ordine, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe o stradă din sectorul 3, două persoane, al căror comportament le-a atras atenția.

Astfel, polițiștii au procedat la legitimarea și verificarea acestora, iar ulterior, la efectuarea unui control corporal.

În urma verificărilor efectuate, asupra primei persoane, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, au fost găsite 33 de plicuri de plastic, transparente, ce conțineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv, precum și 319 lei.

De asemenea, cea de-a doua persoană, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, avea asupra lui 109 de plicuri din plastic, transparente, în interiorul cărora era un praf alb, susceptibil de a fi substanță interzisă, precum și 100 de pastile, susceptibile de a fi droguri.
Totodată, asupra acestuia au fost găsiți 1.477 de lei.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul secției în vederea cercetărilor și a luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, toate substanțele găsite asupra acestora au fost ridicate, fiind sesizată Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.