Mașină cu care se aruncau deșeuri pe domeniul public, confiscată în sectorul 6!

Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

O mașină cu care se aruncau deșeuri pe domeniul public a fost confiscată, sâmbătă, în sectorul 6. Anunțul a fost făcut de primarul Ciprian Ciucu. Edilul a subliniat că are toleranță zero pentru astfel de fapte.

”Mai CONFISCĂM încă o mașină care aruncă deșeuri pe spațiul public. Cu tot cu remorcă. Asta este, aplicăm politici de toleranță zero pentru astfel de comportamente. Aruncau acolo 150 de anvelope…
Poliţia Locală Sector 6 se mișcă mai bine. Continuăm!
Colegii de la serviciul de mediu au numărat Anvelopele pe care vroiau să le abandoneze: 52 in remorca și 100 depozitate”, a spus edilul pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Ciucu a mai spus că acțiunea a fost una de colaborare cu Poliția.

”Acțiunea de astăzi a fost una de colaborare cu Poliţia MAI. Colegii noștri au fost anunțați de către Secția 25 poliție despre acest eveniment s-au deplasat împreună cu cei de la ordine publică și au imobilizat vehiculul până la sosirea colegilor de la mediu care au pus în practică procedura de sancționare și confiscare a mașinilor persoanelor fizice sau juridice care deversează deșeuri pe domeniul public sau privat”, a explicat primarul.

De la începutul anului 2023 și până în prezent, Poliția Locală Sector 6 a dat amenzi în valoare totală de 100.000 de lei celor care aruncau deșeuri pe domeniul public.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.