Evenimente de neratat, în acest weekend, în București

Sursa foto: comunicat de presa

București FM te așteaptă la BATTLE OF THE MONTH în București Mall Vitan, pe 1 octombrie de la ora 14:00 – performeri talentați fac spectacol și se luptă pentru supremație.

Battle of the month este un concurs creat din 2019 de Challenge Arts, cu scopul de a motiva dansatorii să își depășească limitele și să își testeze lunar performanțele în dance battle.

Detalii despre eveniment AICI

Weekend plin, cu muzică, filme, ateliere și sport, în parcurile din Sectorul 6. Încă de vineri seara sunteți invitați cu mic, cu mare, la Noaptea Cercetătorilor 2023, în Parcul Liniei.

Vezi AICI programul evenimentelor

Lacul IOR din Sectorul 3 va deveni de sâmbătă, 30 septembrie, accesibil și persoanelor cu dizabilități. Modernizarea și adaptarea lacului la standarde internaționale va fi marcată printr-un eveniment organizat în parcul Titan (zona cuprinsă între podul Liviu Rebreanu și Insula Pescarilor)
La pontonul de pe lac, sâmbătă, de la ora 14:00, vor da startul unui maraton al distracției și vor vâsli spre normalitate, în caiace adaptate, campioni olimpici, sportivi de performanță, personalități publice și vedete.

Mai multe despre eveniment gasesti AICI

Evenimentul Noaptea Cercetătorilor ReCoNnect 2023 va avea loc vineri la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, instituţia deschizând şi în acest an porţile laboratoarelor de cercetare pentru toţi cei pasionaţi de ştiinţă.

Activităţile dedicate Nopţii Cercetătorilor se vor desfăşura în intervalul 15.00 – 20.00 (ultimul vizitator va intra la ora 19.00).
Accesul vizitatorilor la eveniment va fi gratuit.

Vezi programul evenimentelor

Roboţi, experimente ştiinţifice spectaculoase, vizite în laboratoare, în companii şi în unităţi de pompieri, ateliere de ştiinţă, sunt doar câteva dintre surprizele care îi aşteaptă pe vizitatori la cea de-a XI editia a Bucharest Science Festival.

Expoziţii, conferinţe şi dezbateri, experimente şi demonstraţii, proiecţii de documentare vor deschide participanţilor perspective noi asupra Universului şi vieţii.

Programul detaliat al festivalului este disponibil pe www.BucharestScienceFestival.ro

Noaptea Cercetătorilor Europeni, cel mai cunoscut și longeviv eveniment despre știință și cercetare, își deschide porțile pentru public pe 29 Septembrie 2023, în București și alte 27 orașe din România.

Experimente inedite, prezentări ale proiectelor de cercetare, demonstrații ale ultimelor descoperiri științifice și tehnologice, ateliere de lucru interactive, jocuri și concursuri – sunt doar câteva dintre activitățile pregătite pentru publicul larg.
Intrarea este liberă.

Mai multe informații despre eveniment am aflat in matinalul Bucuresti FM de la Andra Irimia, coordonator promovare pentru Noaptea Cercetătorilor Europeni. Click AICI

Tinerii din Sectorul 3 care doresc să-și îmbunătățească competențele personale și să-și dezvolte creativitatea sunt asteptati la workshop-uri gratuite de public speaking. Vezi AICI despre ce e vorba.

Bebe Fest – singurul festival din România dedicat copiilor cu vârste între 0-3 ani își deschide din nou porțile, în acest weekend, în intervalul orar 10:00-20:00, în incinta Operei Comice pentru Copii.

In incinta festivalului sunt amenajate zone de relaxare, de servit masa, atât pentru părinți, cât și pentru bebeluși – food court bebe, unde se pot degusta gratuit produse alimentare destinate bebelușilor, o parcare pentru cărucioare, o salină în aer liber, zone de joacă, o căsuță senzorială, zone de alăptare, trambuline, trenuleț și piscină cu bile – toate pentru bebeluși.

Detalii despre eveniment AICI

De Ziua Mondială a Inimii are loc o campanie maraton de evenimente la Palatul Copiilor, in perioada 29 – 30 Septembrie.

La evenimentul dedicat sănătății inimii, publicul larg este invitat să participe la o serie de work-shopuri și activități interactive menite să promoveze un stil de viață sănătos și să crească conștientizarea cu privire la importanța măsurilor preventive.

Afla AICI despre ce work-shopuri este vorba si cum poti participa.

Calea Victoriei redevine pietonală sâmbătă, 30 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 22.00, în cadrul evenimentului „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”.

O serie de evenimente teatrale au loc în perioada 27 septembrie – 02 octombrie la a doua ediție a Festivalului Teatrelor Maghiare – BukFeszt la Teatrul Odeon.

BukFeszt își propune să ofere un program cultural diversificat, cu valori estetice ridicate, pentru comunitatea consistentă de etnie maghiară din capitală. În cadrul festivalului, organizatorii prezintă șapte spectacole importante din repertoriul lor. Vezi AICI programul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.