Peste 13.400 de studenţi deschid anul universitar 2023-2024 la UMF ‘Carol Davila’ din Bucureşti

Luni, 2 octombrie, ora 10, în Amfiteatrul ‘George Emil Palade’ din incinta Palatului Facultăţii de Medicină din Capitală va avea loc deschiderea oficială a noului an universitar 2023-2024.

Evenimentul va reuni 13.460 de studenţi. Dintre aceştia, 2.686 vor trece pentru prima oară pragul UMF.

Noua generaţie de studenţi medicinicişti a Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucureşti va purta simbolic, pe tot parcursul anilor de studii de licenţă, numele reputatului medic neurolog, Prof.Univ.Dr. Ovidiu Alexandru Băjenaru, personalitate marcantă a medicinei româneşti şi internaţionale.

În premieră, în data de 3 octombrie, UMF ‘Carol Davila’ din Bucureşti va deschide anul universitar şi la Ploieşti unde, din această toamnă, în cadrul unei extensii a Facultăţii de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM) a UMFCD îşi vor începe cursurile universitare de Asistenţă Medicală Gernerală primii 50 de studenţi.

Mai mult, Facultatea de Stomatologie a UMFCD va funcţiona, începând din această toamnă, în cadrul celui mai mare spital universitar de stomatologie din România, Centrul Medical Multifuncţional din Sectorul 4 al Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.