Polițiștii au ridicat șase tineri drogați din spatele unui club din Sectorul 5

Foto: Poliția Capitalei/ facebook
Poliţiştii din Capitală au depistat, în această dimineață, în apropierea unui club din Sectorul 5 unde se desfăşura un after-party, mai multe persoane care aveau un comportament care le-a atras atenţia. Polițiștii i-au verificat și au descoperit mai multe produse ce par a conține substanțe psihoactive.
Cele șase persoane au fost conduse la audieri.
„În jurul orei 9.45, politiști din cadrul Secției 18 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, în apropierea unui club în care se desfășura un eveniment de tip “after-party”, pe o stradă din Sectorul 5, un autovehicul staționat, în care se aflau patru persoane, iar alte două persoane se aflau în exterior, al căror comportament afișat le-a atras atenția.
Astfel, s-a procedat la legitimarea și verificarea acestora, ulterior, la efectuarea controlului corporal și al autovehiculului. În urma verificărilor efectuate, în interiorul mașinii, în portbagaj, au fost descoperite 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu “funny gas”, mai multe tablete de medicamente și 14 bucăți de țigări electronice de tip “vape”, susceptibile de a avea în componență substanțe cu efect psihoactiv. Totodată au fost găsiți 5.400 de lei și 200 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.
Cele șase persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani, au fost conduse la audieri, în vederea cercetărilor și a luării măsurilor legale ce se impun. De asemenea, toate substanțele găsite asupra acestora au fost ridicate, cazul urmând să fie preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.