VIDEO: FCSB obține doar un egal în încheierea unei etape dezamăgitoare pentru echipele bucureștene!

În epilogul etapei a unsprezecea roș-albaștrii au primit vizita Universității Cluj într-un meci ce se anunța a fi spectaculos, dată fiind forma bună pe care o traversează ambele echipe.

Și exact la un spectacol fotbalistic au asistat spectatorii de pe Arena Națională, ambele echipe etalând un fotbal deschis, care a produs multe ocazii de gol.

Dealtfel gazdele au și deschis scorul repede, prin Dawa, în minutul 8, la o bâlbâială incredibilă a defensivei ardelene, iar apoi au ratat desprinderea pe tabelă prin Băluță, Coman și Octavian Popescu, care au irosit cu seninătate ocazii mari de a înscrie.

Iar cum ocaziile se răzbună, Dan Nistor a taxat apărarea slabă a FCSB-ului în minutul 26 la capătul unei acțiuni personale în care l-a ridiculizat pe Dawa și a egalat calm cu un șut plasat.

FCSB a intrat totuși în avantaj la cabine, Adrian Șut reușind să puncteze în minutul 39, însă nu a fost de ajuns pentru ca liderii Superligii să ia toate cele 3 puncte, Mitrea punctând pentru oaspeți în finalul meciului (min 88) după ce gazdele nu au reușit să concretizeze niciuna dintre ocaziile din partea secundă.

Doar un egal pentru FCSB, așadar, împotriva Universității Cluj, însă la capătul unui joc frumos care s-a ridicat peste nivelul general al competiției.

Etapa a fost deschisă de Dinamo, care nu a reușit să reziste în fața Oțelului vineri, echipa lui Dorinel Munteanu fiind una redutabilă pe teren propriu.

Deși au avut aproape două treimi din posesie, bucureștenii nu au concretizat acest aspect în prea multe faze cu adevărat periculoase pentru poarta adversă în vreme ce gazdele s-au mulțumit să lovească tăios pe contraatac atunci când s-a ivit ocazia, singurul gol al partidei fiind un autogol de fapt, Neluț Roșu fiind dinamovistul care a avut ghinionul să-și trimită mingea în propria poartă!

Și Rapid a avut o deplasare dificilă, giuleștenii obținând doar un 1 la 1 la Sibiu, pe terenul Hermannstadt-ului.

Deși au pornit „ca din pușcă”, cu gol marcat încă din minutul 3 de Alex Ioniță, rapidiștii au cedat încetul cu încetul frâiele partidei și au fost egalați de sibieni în minutul 55 prin Valerică Găman.

A fost așadar o etapă în care Dinamo, Rapid și FCSB nu au obținut decât 2 din 9 puncte posibile iar faptul că au înregistrat aceste rezultate modeste împotriva unor echipe care nu sunt de top cu adevărat naște întrebări privind calitate fotbalului prestat de fiecare dintre ele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.