Mandate de percheziție în București și Ilfov

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară în Capitală și pe raza județului Ilfov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

DIICOT precizează că s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, mai mulți suspecți, au vândut în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză.

Interacțiunile între dealeri și consumatori au avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București.

La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.